Vil I op blandt de bedste, når det handler om eksekvering af jeres strategi og gevinstrealiseringen, typiske gennem Process- & Project Excellence, eller vil I bare være bedre til projekt-og forandringsledelse i bred forstand, så er EPM Group formentlig den rette samarbejdspartner for jer. Vi arbejder for alt fra de største til mindre virksomheder, en fællesnævner er langvarige relationer, der kun kan opstå når ‘varen leveres’ og alle er tilfredse.

Vi har specialiseret os i rådgivning om, hvordan vores kunder når op blandt de bedste, og vi gør det simpelt, let tilgængeligt og billigere end de fleste tror. Det er vi i stand til, fordi vi baserer vores tilgang på vores målrettede forskning i, hvad de allerbedste gør.

Kontakt os for en dialog om, hvordan vi også kan hjælpe jer til at komme op blandt de såkaldte ‘high-performers’, hvilket er efterstræbt: Blot som et lille eksempel ved vi fra forskning inden for området, at ‘high- performers’ indfrier deres forretningsmål 2,5 gange så ofte og taber 13 gange færre penge grundet dårlig projekt performance.

Vi rådgiver og hjælper jer målrettet, så I kan nå jeres mål. Herunder har vi vist et lille uddrag af vores ydelser.

Kontakt os på kontakt@epmgroup.dk, ring til os på 70 22 15 87,  eller udfyld formularen nederst på siden. Vi svarer altid gerne og drøfter jeres ønsker og behov – naturligvis ganske uforpligtende.

Process Excellence

Mange virksomheder køber efterhånden ind til tanken om god procesledelse, som en vej til succes.

Desværre er der næste lige så mange, der ikke lykkes. 

Since 2000, I have personally observed hundreds of companies try to rejuvenate themselves by creating or redesigning business processes. In spite
of their intentions and investments, many have made slow or little progress. Even businesses that succeeded in transforming themselves have found the
endeavor arduous and harrowing. (M. Hammer. Harvard Business Review.)

EPM Group hjælper jer til succes med jeres procesledelse.

Med udgangspunkt i vores forskning inden for effektiv implementering af processer og Process Excellence, bringer vi vores viden om, hvad de bedst gør lige lidt bedre end andre i spil i jeres kontekst, så vi sammen kan udgå faldgruberne og sikre, at vi tager hensyn til de kritiske succes faktorer. 

Vi tager altid afsæt i netop jeres situation, så I ikke skal igennem et ‘større standard forløb’, vi sætter ind, hvor det giver hurtig effekt med minimal indsats.

Project Excellence

EPM Group er eksperter i Project Excellence, typisk understøttet af vellykket implementering af Best Practice

Særligt har vi fokus på Project Excellence via effektiv projekt-, program- og porteføljeledelse understøttet af de meget udbredte PRINCE2 og MSP Best Practices, der efterhånden er blevet en defacto standard inden for feltet.

Mange organisationer har ofret betydelige ressourcer på træning og implementering af sådanne Best Practices, men resultaterne udebliver eller kommer ikke hurtigt nok.

Vi har specialiseret os i at hjælpe jer med at høste gevinsterne af jeres investeringer i Best Practice, så I med minimal indsats begynder at få afkast af jeres investering.

Vi benytter ikke en standard metode, men tager afsæt i netop jeres situation og behov, ud fra dette sikrer vi jer et effektivt forløb frem mod resultaterne – og det er billigere end I tror. Det handler nemlig om at vide, hvor vi skal sætte ind for at få maksimal effekt.

Gevinstrealisering

Excellence er ikke et mål i sig selv, hvis gevinsterne udebliver og virksomhedens strategi ikke gennemføres.

Vi er eksperter i området og leverer Executive Research based Consulting inden for Gevinstrealisering til en række ledelser.

Med afsæt i lang erfaring og vores forskningsviden om high-performance ‘hvad de bedste gør lige lidt bedre end andre’, støtte vi jer så det giver effekt – hurtigt.

Vi har hjulpet en række virksomheder fx inden for følgende områder, for at sikre gevinsrealiseringen:

  • Støtte til topledelsen for bedre governance og løbende opfølgning på høst af gevinsterne
  • Strategiudvikling/justering, så det ikke blot bliver tomme ord, der kommer til at stå på hylden, men strategien faktisk bliver implementérbar
  • Effektiv implementering af strategien. Typisk gennem at støtte ledelsen med viden om, hvad de bedste gør

Ydelserne tager afsæt i vores lange erfaring og forskningsviden om, hvor der skal sættes ind for at nå frem til målene med en realistisk indsats. Mange knokler allerede for at nå resultaterne, men ofte handler det mere om ‘work smarter ’, kombineret med orkestrering af indsatserne og viden om, hvad vi kan lære af de bedste og hvor der skal sættes ind.

Gap-analyse

Er en enkel måde, at komme frem til et konkret overbliver, de viser netop jeres vej til Excellence og bedre gevinstrealisering.

En Gap-analyse kan nemt blive omfattende, men fordi vi tager afsæt i vores lange erfaring og omfattende forskningsviden kan vi gøre det forholdsvist hurtigt og med en timeindsats, der overrasker mange positivt.

Især får vi ros for, at vi fokuserer på effekt her og nu og ikke først efter en lang transformation eller lignende.

Ønsker I en dialog om hvordan I kommer videre eller evt. en Gap-analyse, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Al vores ydelser leveres i henhold til vores: Standardvilkår

Close Menu